kiosk-ff kiosk-chrome
Jídelníček na 22.10.2024 - Úterý
Oběd 1 -- Hlavní -- polévka: krupicová s vejcem (1, 3, 9), obalované filety tresky s medem a hořčicí (1, 3, 4, 7, 10), bramborová kaše (7), zeleninový bar (7), mléko (7), voda
Oběd 2 -- Hlavní -- D: polévka: krupicová s vejcem (1, 3, 9), sójové kung-pao (5, 6, 9), jasmínová rýže, zeleninový bar (7), mléko (7), voda
Svačina 1 -- Hlavní -- pečivo (1), pažitková pomazánka (7), zelenina, mléko (7)
Jídelníček na 23.10.2024 - Středa
Oběd 1 -- Hlavní -- D: polévka: gulášová (1), kuřecí přírodní plátek se smetanou (7), šťouchané brambory (7), mléčný dezert (7, 8), mléko (7), voda, ovocný mošt
Oběd 2 -- Hlavní -- polévka: gulášová (1), bavorské vdolečky (1, 3, 7), mléčný dezert (7, 8), mléko (7), voda, ovocný mošt
Svačina 1 -- Hlavní -- obložená veka se šunkou a sýrem (1, 3, 7), zelenina, mléko (7)
Jídelníček na 24.10.2024 - Čtvrtek
Oběd 1 -- Hlavní -- D: polévka: zeleninová s drobením (1, 3, 9), čočka na kyselo (1), vejce (3), okurek (10, 12), chléb (1), mléko (7), voda
Oběd 2 -- Hlavní -- polévka: zeleninová s drobením (1, 3, 9), kuřecí játra na cibulce, americké brambory, dresing (3, 7, 10, 12), mléko (7), voda
Svačina 1 -- Hlavní -- pudink slaný karamel (1, 7), piškoty (1, 3), ovoce, mléko (7)
Jídelníček na 25.10.2024 - Pátek
Oběd 1 -- Hlavní -- D: polévka: kuřecí vývar s nudlemi (1, 3, 9), svíčková na smetaně (1, 7, 9, 12), kynutý knedlík (1, 3, 7), ovoce, mléko (7), voda
Oběd 2 -- Hlavní -- polévka: kuřecí vývar s nudlemi (1, 3, 9), grilovaný hermelín na zeleninovém salátku (7), brusinky, dresing (3, 7), pečivo (1), ovoce, mléko (7), voda
Svačina 1 -- Hlavní -- chléb (1), máslo (7), vejce (3), zelenina, džus
Jídelníček na 29.10.2024 - Úterý
Oběd 1 -- Hlavní --
Jídelníček na 30.10.2024 - Středa
Oběd 1 -- Hlavní --
Jídelníček na 31.10.2024 - Čtvrtek
Oběd 1 -- Hlavní --
Oběd 2 -- Hlavní --
Svačina 1 -- Hlavní --
Jídelníček na 01.11.2024 - Pátek
Oběd 1 -- Hlavní --
Oběd 2 -- Hlavní --
Svačina 1 -- Hlavní --
iCanteen verze 2.13.30 | 2024-10-22 03:21:23 | © Z-WARE 2003-2017